Problem i kärlek ?

Kommentera bara då eller skicka ett meddelande på fb. Jag har vart med i mycket och skulle vara jätte glad om jag fick vara med och hjälpa er !
Sista inlägget idag puss.

Kommentarer
Postat av: Hej

Hej asså jag gillar verkligen en tjej men jag vet inte om hon gillar mig :-(

Har du något tips där jag skulle visa hur stor kärlek jag har gör henne ?

2012-01-16 @ 22:44:49
Postat av: Hej

För henne *

2012-01-17 @ 07:06:49
Postat av: emma

ÅÅh jag älskar dina ögon :D

2012-01-17 @ 09:19:32
URL: http://emmabsvensson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag och en kille pratatade jättemycket och träffades och jag var sååå kär i han. Vi skulle nästan ha sex en gång men min mamma kom så vi kunde inte, och efter det bröt vi kontakten helt. Jag blev jätteledsen för att jag gillar han såå mycket. Iaf, vi samlade kontakten igen efter ett tag då jag gav han en liten present. Allting gick jättebra till han ville att jag skulle blowa han. Dagen efter så skaffade han tjej. Jag smsade han på morgonen *han hade nagot som tillhorde mig och han skickade pusshjartan och grejer, vad ska jag gora_.

2012-01-17 @ 16:06:52
Postat av: Anonym

Hej. Jag är På gång med en tjej och snart fyller hon år! Hon är 14 år och går i samma skola som jag. Vad tycker du jag ska köpa till henne? Jag vill göra henne riktigt glad.! Jag kanske ska fråga chans :)

2012-01-17 @ 20:19:15
Postat av: Anonym

Hej kolla, asså jag gillar en kille men jag vet inte helt om jag pallar bli tsm med honom. Om jag blir tsm med honom är jag rädd att jag ångrar mig, vill ju inte såra honom. Han är 97a, alltså 2 år äldre en mig och han är sjukt snäll och så, men asså han vill bara typ ligga och en massa? Du vet hur killar kan vara hahaha.. Vi är inte tsm med vi har strulat och typ lite mer saker, men jag vet inte vad jag ska göra.. Snälla hjälp.. En till sak, jag gillar typ två killar. En annan kille jag va på g med förut, han sa att jag betydde och en massa.. Han visste att jag typ var så fucking kär i honom men btw, jag ba vrf skulle du gilla miG? Eftersom förut han ba lämna mig lalal. sen nu han ba skicka bh bild hela tiden, jag ba men vrf håller du på? Du har aldrig gillat mig gå haffa en snygg 97a istället han ba "ålder är bara en siffra, det är inget som betyder förutom du" Jag föll för det, kan inte släppa honom. Han ba du betyder och en massa sen jag fortsatte smsa men han slutade svara, sen jag typ flippa och skrev värsta långa brevet och ba vrf svarar du inte? sen han ba jag e i turkiet.. och så, men det var bara en bortförklaring.. asså jag vet inte om han gillade mig elr drev bara, jag sa till en person att jag gillade honom men visste inte att hon kände honom sen sa hon till en massa om det... Vet inte om han kände sig pressad att ha inte kunde hålla på med en 99a och grejer.. Tacksam för svar... anywaay kärlek till din blogg!

2012-01-18 @ 00:06:13
Postat av: Anonym

PROBLEM I KÄRLEK HAHAHAAHAHA SWEDISH MUCH.

2012-05-11 @ 17:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0